Protest împotriva legii certificatului verde

December 22, 20210 comentarii



Salut cei 15 000 de curajoşi (după alte surse ar fi fost chiar 20 000) care au participat ieri, 21 decembrie , la mitingul împotriva legii certificatului verde ce ar fi trebuit dezbătură în aceeaşi zi în Parlament. Situaţia a devenit problematică pentru autorităţi, angoasata de prezenţa în număr atât de mare a protestatarilor, în ciuda ameninţării cu moartea venită din partea virusului. Prin urmare băieţii de la butoane au trecut la vechile diversiuni, pentru încercarea de damnare a protestatarilor, după modelul distrugerilor provocate de infiltraţi, aşa cum l-am descris în documentarul meu „Diversioniştii” . Televiziunea Naşul TV a avertizat autorităţile să nu încerce manevre precum în trecut că vor fi atenţi la acest subiect! S-a realizat doar o instigare uşoară, respectiv lăsarea intenţionată deschisă a uneia dintre porţi care a permis intrarea protestatarilor acolo, în speranţa că vor devasta maşinile sau alte piese de mobilier sau obiecte din incintă.



Reporterii Naşul TV împreună cu cameramanii erau pregătiţi să-i deconspire pe eventualii diversionişti aşa că doar maşina ambasadorului SUA, ajunsă printr-o „întâmplare” atunci exact în aceeaşi zi a fost scrisă cu şprai cu vopsea. Această „coincidenţă” cam arată ce influenţă au diversioniştii şi până unde ajunge originea ierarhiei lor. La fel s-ar fi întâmplat şi cu maşina ambasadorului Japoniei, şi ea ajunsă tot „întâmplător”, tocmai în acea zi, dar n-am găsit imagini şi cu aceasta. Oricum, putem vedea sensul acestei diversiuni, respectiv forţarea mentalităţii antioccidentaliste, paternaliste, cu care antiplandemiştii s-a dorit a fi asociaţi. Observăm aceeaşi reţetă cu nuanţă xenofobă ce s-a realizat şi în cazul cacialmalei cu conflictul între Şoşoacă şi jurnalista italiană .



S-a încercat sechestrarea lor în curtea Casei Poporului pentru a fi iritaţi şi a-i provoca spre a comite distrugeri, dar agitaţia pe care Radu Moraru a făcut-o pe această temă a dus la eliberarea lor. Cei 15-20 000 de protestatari de ieri sunt doar vârful foarte iritat al aisbergului nemulţumirii generale din România. Grosul se extinde prin cifrele de majoritari nevaccinaţi aflaţi inclusiv în rândurile medicilor. Faptul că înşişi medicii nu se vaccinează majoritar pune campania de vaccinare într-o lumină atât de proastă încât nici mama campaniilor publicitare nu o poate contracara. Ba, chiar mai mult decât atât, românii au dezvoltat în masă idei paranoide despre planului de reducere în masă a populaţiei prin mortalitate produsă de vaccin .

Şi aici nu e expresia doar a „înapoierii” românilor. Orice popor european ar fi reacţionat la fel, în acelaşi context. Populaţia europeană a acceptat măsurile plandemiste pentru că a fost plătită precum mass-media şi corpul medical de la noi. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi la ei, cu diferenţa că acolo absolut toţi şi-au rotunjit veniturile în plandemie. E acelaşi lucru precum tombola vaccinaţilor de la noi, sau ademenirea cu mici la piaţă, doar că în Europa s-au dat 2000 de mici în loc de 20 ca în Obor. Am amici care au ajuns să considere plandemia un dar divin; restricţiile de a sta în casă par într-adevăr mană cerească dacă aduc bani mai mulţi. Regula mai veche cu plata fermierilor pentru a nu produce, spre a ţine sus preţurile la alimente, s-a repetat şi în acest experiment social. Păi cum să nu-ţi convină să nu ieşi pe stradă din moment ce statul îţi plăteşte taxiul? Cum să nu accepţi măsurile guvernamentale de „combatere” a plandemiei?

Dar chiar şi aşa, au existat destui care au ieşit în stradă, întrevăzând capcana pierderii a unei părţi din libertăţile cetăţeneşti. Desigur, ei sunt acel procent de 10-20 % de nevaccinaţi. Evoluţia în continuare a plandemiei arată că au avut mare dreptate să fie suspicioşi; de o lună încoace spitalele occidentale nu mai fac faţă la valul de îmbolnăviri, în ciuda vaccinării. Aşa ceva lasă loc de interpretare privind conţinutul vaccinului. Ca mulţi români, şi eu mi-am exprimat dubiile faţă de onestitatea celor de la baza vaccinurilor antiCOVID (nu asupra celor care îl execută). Apariţia unora dintre ele atât de rapidă (sunt unele voci care spun că existau chiar în martie 2020) de la debutul plandemiei, atestă contotaţia termenului „plandemie” însuşi, pe baza unui virus creat în laborator, după cum a spus laureatul Nobel pentru studiul HIV, Luc Montagnier .

Apoi, furibunda campanie de vaccinare anti- SARS-COV2, pe fondul împiedicării accesului la tratamente cu antivirale sau alte medicamente şi interzicerea medicilor de a încerca alte medicamente (vezi campania negativă de presă dusă împotriva lui Didier Raoult în Franţa, care propunea hidroxiclorochina, sau a Flaviei Groşan la noi) , a amplificat aceste suspiciuni. Şi, acum că plandemia a re-izbucnit exact în ţările cele mai vaccinate întăreşte suspiciunea pe care o aveam încă din aprilie cu privire la posibilitatea unora dintre vaccinuri, fie de a fi apă chioară (placebo), fie de a fi contaminate cu tulpini ceva mai severe din această grupă de SARS-COV . Cum majoritatea occidentalilor au luat în serios plandemia, s-au izolat în case şi au stat departe unul de altul atunci când au ieşit, probabil că rata infectării e chiar mică. În acest caz probabilitatea acestor ipoteze lansate de mine mai sus este mai mare. Iar acum, occidentalii sunt scoşi la plată după ce iniţial au fost ademeniţi cu „beneficiile” plandemiei. Reacţiile paranoide ale românilor au dus dimpotrivă la scăderea cazurilor în România, pentru că, da ştim, acest virus e făcut cu pedale de frână şi acceleraţie.



Dar certificatul verde nu are legătură cu siguranţa medicală, în special într-un sistem medical precum cel din România, croit mai curând pe spartanism decât pe asistenţă socială şi protecţia defavorizaţilor. Certificatul verde e menit să ia din libertăţile cetăţeneşti şi să extragă cât mai multă dezumanizare prin muncă asiduă din timpul lor liber. special pentru a reintroduce dictaturile clasice în Europa, şi a le da o formă de profit capitalism maxim precum în China.

Inclusiv televiziunile de mare audienţă au început să vorbească despre suspendarea tratamentelor pentru bolile grave sub pretextul protejării împotriva COVID. Desigur, scopul este umflarea maximă a numărului de morţi şi justificarea măsurilor aberante luate în aceste 22 de luni, în contextul în care măsluirea statisticilor a răsuflat şi ea . Faptul că televiziunile vorbesc de aşa ceva, în contextul cenzurii plătite cu fonduri grase, înseamnă că ideea deja a pătruns în mentalitatea populară, iar relatarea despre această situaţie e făcută să anticipeze răspândirea ei totală. Rămâne de văzut dacă omul simplu va lupta pentru drepturile lui sau va accepta restrângerea de drepturi, sub pretextul protejării împotriva acestui virus. Deocamdată, pare că nu.

Share this article :

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved