„Mami, nu vreau sa plec!”: un strigat al unui intreg popor

June 23, 20192comentarii



Au trecut 2 zile de cand a izbucnit scandalul cu micuta Sorina. Inainte de a analiza propriuzis situatia, va invit sa nu va lasati pacaliti de PSD care, mai nou, apropiindu-se data de 10 august, vrea sa scape de imaginea de bataus de copii. Adica dupa ce a fost interfata reprimarii brutale a protestatarilor din 10 august 2018, acum acest partid vrea sa pozeze in mare protectionist si educator modern, care nu-si bate copilul. Nu va lasati prinsi in aceasta capcana! Ne aducem aminte ce argumente „pro bataita” sustineau ei in cazul familiei de romani carora statul norvegian le-a luat copiii, pentru ca recurgeau la asemenea metode.

Apoi remarc grobianismul legii in Romania care permite o astfel de separare intre mama si copil. S-a ajuns aici in primul rand pentru ca statul roman nu are instrumentele necesare cresterii unui copil de la varsta frageda. Angajatele orfelinatelor sunt prea stresate si prost platite ca sa poata inlocui o mama autentica, in asa fel incat copilul sa creasca armonios acolo, in orfelinat. Am auzit de numeroasele cazuri de rele tratamente aplicate minorului de catre astfel de angajate. Iar fara o mama adevarata, un copil nu se poate dezvolta psihic armonios, si nu poate fi integrat ulterior ca adult bine in societate. Prin urmare, pentru a nu pierde viitoarele „resurse umane” si a le cultiva eficient, statul a incercat o stratagema prin care acesti copii sa creasca intr-o familie. Si aici a aparut situatia cu asistenta maternala prin care o femeie e platita sa joace cat mai bine rolul unei mame adevarate pentru acesti copii. Din aceasta cauza asistenta maternala sa primeasca bani mai multi decat primeste o mama naturala ca ajutor social (alocatie) pentru cresterea copilului. „Alocatia” e de 300 de lei. Salariul unui asistent maternal este de cel putin 1.263 lei. Am inteles ca femeia de care Sorina se atasase matern primea undeva la 1600 de lei.

Statul e escroc, ca intotdeauna: mama naturala ramane cu copilul indiferent de suma primita. De aceea „alocatia” e mai mica decat salariul de asistenta maternala. Cand un copil e de cateva luni si era mai mult de munca la cresterea lui, e mai greu cu adoptatul. Multi vor sa adopte copii cand deja sunt mai mari si pot sa-si poarte singuri de grija. Asa ca statul da bani mai multi celor care vor sa se ocupe de copil atunci, cand nu-l vrea nimeni. Dupa ce creste un pic si nu mai are nevoie de ingrijire speciala, atunci sar si ofertele de adoptie. Pe langa asta, statul mizeaza si pe intarirea legaturilor afective pe care orice adult le dezvolta cu un copil. Statul se comporta efectiv ca un golan la agatat fete, in acest caz. Intai isi arata partea buna, incurajeaza apropierea dintre copil si adult, la fel cum golanul isi arata ceasul cu cristale, eventual vreo masina scumpa, ca s-o impresioneze pe victima, in timp ce el locuieste intr-un grajd… Dar, dupa ce aceasta legatura se stabileste, si statul are interes sa treaca de la salariul de asistent maternal la alocatia de 300 de lei. Si pentru economia la banii astia, el e dispus sa calce peste cadavre, adica sa ameninte mama adoptiva atasata cu luarea copilului. Asa s-a intamplat cand acestei femei i s-a propus infierea Sorinei, altfel ea va fi infiata de alta familie. E pur si simplu grotesc.

Desigur, perspectiva unei retributii mai mici nu a incantat-o pe aceasta mama adoptiva. Si din aceasta cauza a refuzat infierea. Acum, cand a iesit la lumina grotescul si lipsa de inima a unui intreg sistem represiv, pornind de la procurori, politisti si „profesionisti” ai protectiei copilului, vad ca propaganda media vrea sa ne induca ideea ca aceasta mama ar fi fost una denaturata. Refuzul ei de infiere a fetitei se vrea a fi transformat in lipsa de sentimente cu care aceasta femeie s-ar raporta la ea. Ni se servesc semne de neglijenta, precum malnutritie sau afectiuni medicale pe care familia ei nu le-a putut rezolva. Insa numai vorbele ei spun totul in acest noian de minciuni si mizerii facute de aceste jeguri umane care actioneaza in haita: „Mami, nu vreau sa plec!”. Uitati-va la aceasta fotografie si vedeti insusi destinul acestui popor: un procuror si un politist rapesc pur si simplu un copil din sanul familiei sale de care s-a atasat. E ca si cum niste interlopi traficanti de femei rapesc tinere de pe strada pentru a le prostitua. E de Kafka.



Nu credeti in manipularea cu neglijenta! Aceasta femeie s-a atasat de copil si din cauza asta a riscat totul pentru a ramane cu el. Asa cum orice femeie normala face. Probabil ca initial a dorit banii. Insa, dupa atasamentul matern, acestia nu au mai contat si ea a trecut pe modul kamikaze pentru a-si apara copilul. Adica ceea ce face orice mama. Daca ea ar fi fost doar o profitoare care-si neglijeaza copilul, pur si simplu ar fi luat altul, dupa aceeasi reteta. De fapt asa ceva se intampla. Aceasta tara e plina de copii abandonati, sau lasati cu bunici absenti. Dar uite ca aici s-a produs o legatura pe care acesti grobieni de lux nu pot sa o inteleaga.

Asistenta maternala care a preluat-o pe Sorina spre crestere practic s-a atasat de ea, la fel cum s-a intamplat si invers. Desi nu este mama sa naturala, ea a devenit mama emotionala si are exact acest rol. Separarea de familie este una dintre cele mai traumatice experiente prin care un copil poate trece. Cel mai popular tratat de clasificare a tulburarilor psihice,respectiv „Manual de Diagnostic si Statistica a Tulburarilor Mintale” (DSM), are in ultima editie , a 5-a, "Tulburarea anxioasa de separare". Si am sa citez de la pagina 192:

"Atunci cand sunt despartiti de persoanele de atasament, copiii cu tulburare anxioasa de separare pot manifesta retragere sociala apatie, tristete sau dificultati de concentrare la teme sau joaca. In functie de varsta, indivizii pot prezenta frica de animale. monstrii, intuneric, hoti, spargatori, hoti de copii, accidente de masina, calatorii cu avionul, si alte situatii pe care le considera periculoase pentru familie sau ei insisi. Unii indivizi sufera de nostalgie si au un sentiment de disconfort pana la durere atunci cand sunt plecati de casa. Tulburarea anxioasa de separare la copii poate conduce la refuzul scolar”

„Specialistii”, de la politicienii care au facut o asemenea lege, la cei cu locuri caldute in institutii specializate in protectia copilului n-au habar de o astfel de realitate a angoasei de separare. Nu ma uit la TV, dar n-am vazut o pozitie critica a lor fata de aceasta lege pana acum. Psihologii! Unde sunteti ba, psihologilor! Ati uitat de angoasa de separare? Sau va intereseaza doar „psihologia manipularii eficiente” practicata de spionii de (de)serviciile secrete?

Citez din comunicatul absolut hidos oferit de Curtea de Apel Craiova:

„(…) numita S.M., la domiciliul acesteia din orasul Baia de Arama, jud. Mehedinti, care a impiedicat-o in acest mod pe minora S.S. sa beneficieze de afectiunea si mijloacele materiale ale parintilor sai adoptivi S.G. si S.R. - E,”

Mai jos se poate citi:

„S-a apreciat ca, prin atitudinea sa, asistentul maternal S M a obstructionat punerea in executare a dispozitiilor unei hotarari judecatoresti, incalcand, totodata, dreptul minorei S.S. la respectarea vietii de familie si adoptand o atitudine comportamentala, care a avut un efect negativ asupra dezvoltarii acestui copil. In acest sens s-a mai aratat ca atitudinea si actiunile asistentului maternal S. M. au dus la ingreunarea procesului de acomodare dintre minora si familia adoptatoare, aceasta influentand negativ fetita cu privire la formarea unei imagini reale asupra familiei de adoptie, a adus diverse acuze si a adresat cuvinte jignitoare specialistilor institutiei, la intalnirile de acomodare dintre minora si familia de adoptie, de fata fiind si minora S.”

Cititi intreg acest comunicat si minunati-va cum poate un cyborg din patura represiva sa judece! Ganditi-va ca acesti imbecili decid soarta noastra a tuturor. Va dati seama ce grad de mojicie exista la nivelul acestui nou tip de lingai de lemn ai noului regim! Cu cuvinte precise si sigure, intr-un stil juridic exact, ni se inoculeaza ideea ca de fapt mama emotionala ar fi vreo satana care ar fi rapit copilul, si nu invers. De fapt aceste institutii pur si simplu au trecut la tactici mafiote de hartuire si intimidare a acestei familii pentru a lua copilul de acolo. Ca niste recuperatori camatari, aceasta gasca de mafioti au asteptat copilul la scoala in asa fel incat micuta a ajuns sa-i ceara educatoarei s-o ascunda sub catedra de frica rapitorilor. Si iata cum descriu ei aceasta fapta:

„In acest sens s-a mai aratat ca atitudinea si actiunile asistentului maternal S. M. au dus la ingreunarea procesului de acomodare dintre minora si familia adoptatoare, aceasta influentand negativ fetita cu privire la formarea unei imagini reale asupra familiei de adoptie, a adus diverse acuze si a adresat cuvinte jignitoare specialistilor institutiei, la intalnirile de acomodare dintre minora si familia de adoptie, de fata fiind si minora S. S., si a facut afirmatii jignitoare cu privire la etnia si sanatatea mentala a acesteia.”

Mai jos observam tactici de adevarata politie politica, specifica parintilor lor care i-au bagat in aceste functii pe acesti grobieni:

„(…) au solicitat efectuarea de cercetari fata de numita S.M. sub aspectul infractiunii de lipsire de libertate in mod ilegal, prev. de art. 205 alin. 1, alin. 2 si alin. 3 lit. c din Codul penal, si sesizau faptul ca aceasta a retinut-o, in mod abuziv, pe minora S.S. la domiciliul sau, afectand grav interesele legitime ale minorei, care nu are discernamant, si i-a creat o stare psihica de spaima in legatura cu proprii parinti, ulterior numita S.M. fiindu-i desfacut si contractul de munca de asistent maternal si fiindu-i retras atestatul de asistent maternal de catre D.G.A.S.P.C. Mehedinti.”



Smulsa de langa mama sa emotionala de catre resorturile unui sistem represiv, acest copil a ajuns in cateva zile oglinda noastra a celor care nu si-au vandut sufletul si demnitatea pentru niste arginti. Cred ca Sorina este leit-motivul omului simplu in general, pus in situatia de a servi un stapan sau altul, fara optiunea de a ramane independent. Romania este un izvor de sclavi pentru Occident. Sorina a fost rapita din sanul familiei sale emotionale la fel cum negrii africani erau rapiti din locrurile de bastina si vanduti ca sclavi in Americi acum cateva secole. Asta s-a dorit inca de la bun inceput. Pentru asta sunt platiti cu salarii babane cei din Politie, Ju$titie si spionii urmasi ai securistilor, care guverneaza totul din umbra in Romania . Sunt platiti sa ne vanda pe toti la fier vechi. Promisiunile unei vieti demne s-au concretizat in prigoana dupa deportari economice ale slabilor sociali  .


Share this article :

+ comentarii + 2 comentarii

linkul promis catre Stefan Manea pe care Facebook nu il accepta:
http://baldovinconcept.blogspot.ro/2017/05/9-redefinirea-sclaviei-conform.html

Anonymous
4:23 AM

This paragraph gives clear idea for the new users of blogging, that truly how to do
blogging and site-building.

Post a Comment

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved