SARS-COV2 foarte probabil a fost creat in laborator si are tulpini cu grade diferite de periculozitate

May 12, 20210 comentarii



Una dintre ciudateniile acestei pandemii este reinfectarea dupa cateva luni. Mai multi fotbalisti au avut de doua ori acest virus . La fel mai multi baschetbalisti din NBA . Tema reinfectarii e foarte vizibila pe Google , cu tot controlul datelor practicat de aceasta companie la presiunea unor factori de decizie de pe scara sociala ierarhica superioara



Vindecarea si reinfectarea atat de rapida precum in cazul acestui virus este ceva nemaivazut pana acum in istorie. In cazul gripei spaniole nu exista vreun caz in care un vindecat dintr-un val sa faca boala urmatorului val pe parcursul a 2 ani de pandemie. La fel s-a intamplat cu vindecatii natural de cima sau holera. Cu gripa sezoniera a fost la fel. Stim cum virusul gripei sezoniere evolueaza de la an la an si cum unii au ghinionul sa o faca anual, cu 7-8 zile de febra sau chiar stat la pat. Am avut colegi de scoala si apoi de munca ce treceau prin asa ceva. Niciodata n-am intalnit de vreun caz in care acesti oameni sa fi facut boala de doua ori intr-un an. Dimpotriva, erau ani cand reuseau sa fenteze tulpina si sa nu se imbolnaveasca.

In ceea ce priveste simptomele vedem iarasi o ciudatenie fata de cele ale marilor pandemii din istorie. Simptomele ciumei bubonice incepeau sa apara dupa 1-5 zile, initial cu dureri de cap si varsaturi. Apoi evolua printr-un soi de umflaturi tumorale carora li s-a spus buboni (ganglioni limfatici mariti) in zonele de articulatii osoase mobile (inghinal-axial). Mortalitatea era de 80%. Ciuma pneumonica se manifesta in plamani. Mortalitatea era de 90%. Cea mai periculoasa dintre ele a fost ciuma septicemica. Ea evolua cel mai rapid si mortalitatea ajungea la 100%. Gripa Spaniola, a doua mare pandemie din istorie, avea ca simptome dureri in gat, de cap, febra ce deriva apoi in pneumonie. Mortalitatea a fost de 20 000 000 pana la 50 000 000 la un numar de 500 000 000 de infectati conform datelor oficiale ale „Centrului pentru controlul si prevenirea bolilor” din SUA , adica de 4% pana la 10%.

Modul in care s-a prezentat acest SARS-COV este extrem de bizar. Cei mai multi sunt asimptomatici. Dintre cei care au facut boala, cei mai multi au avut simptome usoare precum oboseala, somnolenta, lipsa de gust si miros. O minoritate dintre cei cu simptome vizibile are simptome de gripa severa cu febra, amorteala in tot corpul, ameteli si cam tot ce inseamna gripa. Intre ei a existat si acel spinos procent de 0,9 % de cazuri de morti fara comorbiditati . Am gasit recent un astfel de caz in anturajul meu extins. Acum 7 luni, cand scriam acest articol inca nu gasisem un caz concret raportat de presa de decese in urma acestui virus pentru cei fara comorbiditati. Dar acum o luna insusi seful DSP Gorj Adrian Dobrin a murit dupa o astfel de forma aparent letala. Mama ii cunostea familia si se pare ca nu suferea de alte boli. Ce-i drept, el a murit in urma defectarii alimentarii cu oxigen al masinii care il transporta din Gorj la Bucuresti, in stare grava. Cazul este identic cu „defectarea” subita a ventilatoarelor de la sectiei ATI din spitalul „Matei Bals" . Cel putin sotia sa Georgiana a afirmat fara echivoc pe Facebook ca el ar fi fost intentionat omorat



Pentru a explica aceste ciudatenii trebuie sa luam in calcul afirmatia cunoscutului virusolog francez Luc Montagnier, laureat al premiului Nobel pentru cercetarea virusului HIV. El spunea ca SARS-COV2 este creat in laborator deoarece in el exista secvente de HIV, ceea ce e imposibil sa se fi intamplat in mod natural. Mass-media oficiala a venit repede cu dezmintiri cum ca batranelul e cam lovit de dementa si alte boli degenerative specifice batranetii. Cine n-a studiat psihopatologia si implicit un pic de neurologie poate crede aceasta dezinformare. In realitate bolile neurologice cerebrale degenerative nu devin paranoide precum schizofrenia, de exemplu. Simptomele paranoide (precum cele care ar putea fi catalogate astfel in aceasta afirmatie a lui Montagnier) exista uneori dupa instalarea bolii neurologice degenerative. Dar ele exista de dinainte de debutul acesteia intr-o tulburare de personalitate de tip paranoid sau ceea ce DSM 5 numeste „Tulburare deliranta” (Editura Medicala Callisto 2016, pagina 80 , in engleza, „Delusional Disorder”), cunoscuta in trecut sub numele de „Paranoia”. Boala nu creeaza aceste tulburari psihice ci doar le amplifica simptomele. Principalele simptome mentale ale acestor boli ale batranetii sunt pierderea controlului motric, pierderea memoriei de scurta durata sau a vorbirii, ceea ce nu s-a confirmat in ultimul timp la ilustrul laureat cu premiul Nobel. Pe de alta parte, o tulburare psihotica grava precum schizofrenia sau episodul depresiv major din tulburarea bipolara nu debuteaza niciodata atat de tarziu ci mai spre tinerete. Iata ca afirmatia cum ca venerabilul Luc Montagnier ar fi luat-o pe ulei este una dintre multele minciuni cu care s-a construit aceasta inginerie sociala de indobitocire a populatiei.

Ei bine, daca Luc Montagnier are dreptate si virusul este creat in laborator in primul rand putem sa ne imaginam ca nu e o singura tulpina, ci mai multe astfel de tulpini de SARS-COV2 (3-4-5 ..x , sau cate or mai fi) cu grade diferite de periculozitate. Astfel se poate explica aceasta diversitate neunitara a simptomelor sau ciudateniile de mai sus cu reinfectarea cu COVID-19 dupa cateva luni. Prin aceasta explicatie capata sens idiotenia cum ca dupa o perioada sistemul imunitar sanatos isi pierde anticorpii pentru o anumita boala. Nu am sa cred asta niciodata. Asa ceva este impotriva principiilor meta-biologice care ne-a pus in postura sa invatam sa traim cu virusii, bacteriile, bacilii si ce-or mai fi, care au produs soc in specia umana la un moment dat dar pentru care sistemul imunitar le-a creat antidot. Sistemul imunitar are rolul tocmai sa isi mentina anticorpii pentru o boala sau alta. Tacerea majoritatii medicilor si a specialistilor privind acest principiu de baza al virusologiei arata cat de corupta este societatea umana astazi. Vaccinurile pentru boli aflate de mult sub controlul sistemului imunitar, sunt manevre prin care noii stapani vor sa ne izoleze precum coconii umanoizi din Matrix.

In cazul acestei plandemii nu s-au pierdut anticorpii. De fapt sistemul imunitar nu i-a avut niciodata; el i-a avut pentru tulpina anterioara iar cand a fost aruncata urmatoarea cei ce s-au vindecat de prima tulpina au facut alta boala, cauzata de cea de-a doua. Aceste tulpini au fost raspandite in populatie relativ repede spre infectare tocmai pentru ca, ajungand majoritari, vindecatii n-ar mai fi urmat restrictiile odata ce ar fi ajuns majoritari. Asa ceva s-a intamplat constant cu marile pandemii, vindecatii asumand-si libertati pe care societatea le-ar fi refuzat in conditii normale.

Iar daca a fost si creata artificial putem concluziona ca in acelasi fel a fost si raspandita. Testele precontaminate au fost date in vileag de presedintele tanzanian John Magufuli care a spus ca specialistii din tara sa au gasit pozitivi cu SARS-COV2 o capra, o oaie si… un copac  dupa ce le-au testat. Modul in care acest virus a „facut ravagii” in tarile civilizate si au ocolit Africa si China, acolo unde nu iese nimic din speriat, este cel putin suspect.

Cine vrea sa practice politica strutului si sa-si contracareze ideile paranoide (care exista universal in fiecare dintre noi) printr-o mentalitate diafana, ad usum delphini, despre cat de echitabila e lumea in care traim, o astfel de perspectiva este improbabila. Asemenea unei neveste care s-a obisnuit cu relele tratamente din partea sotului si ii gaseste circumstante atenuante, si acesti oameni au uitat de ororile celor doua razboaie mondiale de care abia daca ne desparte un secol. La fel pare ca au uitat de ororile medievale sau de sclavagismul clasic care a functionat adanc pana in secolul al 19-lea in paralel cu Crestinismul care s-a consolidat sociologic tocmai din ura fata de aceste practici grotesti ale antichitatii greco-romane. Da, pentru o viata normala si echilibrata ar trebui sa stam cat mai departe de aceste mizerii care put sub covorul civilizatiei. Da, lumea e si frumoasa; un zambet de copil o iesire in aer liber, o joaca cu un animal arata frumusetea profunda a lumii. De asta prefer posturile de documentare despre viata salbatica. In ciuda pierderii vietii animalelor pradate, vanatoarea unui pradator pare un adevarat dans in fata modului in care malaxorul dezumanizant al capitalismului extrage entuziasmul din tinerii de azi, transformandu-i in niste acrituri obosite in cateva decenii.

Cine e la originea acestor tulpini? Cine urmareste blogul meu stie raspunsul. Am sa reiau argumentatia pentru urmaritorii mai noi. Raspunsul se regaseste in intrebarea retorica „Qui bono?” („Cine castiga” - latina) . Castiga noii stapani, varful capitalismului. Am descris modul in care economia americana (si, implicit, mondiala) a crescut in timpul razboaielor din secolul al XX-lea incepand cu minutul 30 al documentarului meu „Sadismul in politica internationala”  (are subtitrare in romaneste) . Frica cotidiana le trezeste multora temeri antice si medievale pastrate in fondul lor psihopatologic mostenit transgenerational. Frica creata artificial in jurul lor ii face mai productivi in campul muncii. Lipsa de orientare specifica a fricii spre executantul modern de ordine este principala diferenta dintre sclavagsmul clasic si neosclavagismul salarial modern.

Riscul unui val 4 de COVID undeva in toamna, cu o astfel de posibila tulpina letala exista. Beneficiul sau pentru dictatura negociabila a capitalismului este destul de vizibil tocmai pentru a-i infunda pe antiguvernamentalisti si a le face imagine de retrograzi in randul majoritatii. Cele doua razboaie mondiale au fost create de dinastiile Rothschild si Rockefeller tocmai pentru a extermina anticapitalismul si anti-rothschildismul in particular existent in Germania. Am aratat in linii mari asta in documentarul meu „Sadismul in politica internationala” linkat mai sus si voi arata in detaliu in documentarul la care lucrez acum. O astfel de tulpina plantata in anturajul unui anti-covid-vaccinist il poate pune in conflict cu anturajul, fiind acuzat de imbolnavirea celorlalti. Personal am amici care initial la inceputul plandemiei erau sceptici fata de periculozitatea virusului pana cand ei insisi au contactat o astfel de tulpina mai severa. Dupa aceea si-au schimbat optica, acuzandu-ma voalat ca poate era mai bine sa se fi pazit mai mult decat sa creada ca traim. E posibil sa se intample asta le nivel general cu toate vocile anti-panicarde din aceasta perioada .

Si totusi acest plan este putin probabil. Toata lumea a vazut ca aceasta plandemie a fost creata pe un virus care a facut rau persoanelor cu sistem imunitar slabit. O tulpina de SARS-COV2 care sa ii imbolnaveasca grav pe cei sanatosi se va vedea ca e altceva decat ce a fost pana acum. Prin urmare antipanicarzii nu vor fi putea fi facuti responsabili de o tulpina letala, asa cum pare ca se doreste. In acelasi fel moartea unor persoane apropiate va trezi latura paranoida din populatie fapt ce implica posibilitatea unor revolte populare de nestavilit. Reamintesc aici de Ciuma bubonica izbucnita in 1813 in Valahia. Ea a fost pusa pe seama unui plan al domnitorului Ioan Gheorghe Caragea, ramasa in constiinta populara sub denumirea de „Ciuma lui Caragea”. Din cauza starii de suspiciune Caragea a fugit din tara pur si simplu. In aceasta situatie opinia publica mai curand ii va acuza pe capitalisti ca au creat virusul decat sa ii acuze pe nonconformisti ca nu s-au vaccinat si ca au raspandit boala. Fortand latura paranoida a cetatenilor se deschide larg portalul banuielilor ca insusi HIV si tulpinile de gripa sezoniera ar putea sa fi fost si ele tot astfel. Luc Montagnier n-a zis nimic de asta dar nu se stie ce va mai aduce viitorul. E ceva ce inginerii sociali nu vor sa se intample asa ca butoanele sunt apasate in sens negativ de data asta.

Si totusi acest plan este putin probabil. Toata lumea a vazut ca aceasta plandemie a fost creata pe un virus care a facut rau persoanelor cu sistem imunitar slabit. O tulpina de SARS-COV2 care sa ii imbolnaveasca grav pe cei sanatosi se va vedea ca e altceva decat ce a fost pana acum. Prin urmare antipanicarzii nu vor fi putea fi facuti responsabili de o tulpina letala, asa cum s-ar fi dorit. In acelasi fel moartea unor persoane apropiate va trezi latura paranoida din populatie fapt ce implica posibilitatea unor revolte populare de nestavilit. Reamintesc aici de Ciuma bubonica izbucnita in 1813 in Valahia. Ea a fost pusa pe seama unui plan al domnitorului Ioan Gheorghe Caragea, ramasa in constiinta populara sub denumirea de „Ciuma lui Caragea”. Din cauza starii de suspiciune Caragea a fugit din tara pur si simplu. In aceasta situatie opinia publica mai curand ii va acuza pe capitalisti ca au creat virusul decat sa ii acuze pe nonconformisti ca nu s-au vaccinat si ca au raspandit boala.

Dimpotriva, pe langa numeroasele obiective ale acestei plandemii  , putem aici include si acela de a asigura masurile de protectie pe care bancherii si institutiile lor represive si le-au luat pentru o viitoare pandemie de ciuma sau holera cu care umanitatea lupta de cel putin 2500 de ani. Ultimul mare val de ciuma a avut loc in China si India din 1855 pana in 1960. Ultimul mare val de holera a avut loc in Asia, Europa si Africa si India din 1899 pana in 1923. Lumea nu a mai evoluat pe parcele si s-a amestecat, in felul acesta comunicandu-si baza de microorganisme si ajustandu-si sistemul imunitar. Dar asta nu inseamna ca la un moment dat nu va izbucni o pandemie periculoasa. Si atunci chiar ca vor exista multi care vor dezvolta idei si sentimente paranoide, aflate in acest moment doar in potential, tinute sub control de avantajele vietii de turma. Cred ca prin acest experiment ingineri sociali vor sa se puna la adapost inca de e acum de aceste posibile acuzatii din viitorul mai mult sau mai putin indepartat, aratandu-se bine-intentionati si luptatori impotriva virusului, nu creatori ai lor. Pentru asta trebuie relaxate inca de pe acum „butoanele” pentru a nu exista proteste in care se striga „asasinii!”. Iar campania de vaccinare este un scenariu credibil pentru incetarea circului, dupa cum campania publicitarista de popularizare a virusului a fost introducerea pentru inceperea sa.

Aceste predispozitii paranoide au atins cote record in capitalism, chiar daca nu se vad deocamdata. Asta este unul din marile dezavantaje ale capitalismului: industria iluziilor (financiare) a reusit sa separe destul de abil pe executantii docili de ordine fata de cei revansarzi. Pe primii i-a folosit cu scop de profit pentru constructia erei industriale si digitale. Pe ceilalti i-a potolit cu „locuri de joaca” precum arta si divertismentul in asa fel incat sa nu initieze si sustina revolte ale primilor. Dar sistemul per total a lasat in urma sentimente paranoide care vin amenintator din umbra. Ele sunt potolite de alcool si droguri deocamdata. Insa nu stiu daca in acelasi ritm vor putea fi tinute in frau si in cazul pierderilor celor dragi datorita unor viitoare pandemii. Capitalismul trebuie sa se umanizeze, altfel nu vad cum va putea scapa de furia asta care creste in interiorul omului simplu precum un vulcan ce sta sa erupa.

Aceste predispozitii paranoide i-a dus pe multi catre eroarea „reducerii populatiei”. Vad in campania asta de vaccinare din ultimul timp, pe langa o modalitate dezinformationala de a infrana panica si un mod de a arata ca autoritatile sunt oneste si ca frica de vaccin este una anormala. Aici anti-panicarzii vor fi prinsi in off-side; capitalistii nu vor sa injumatateasca populatia. Ei vor doar s-o sperie pentru a le creste profitul asemenea filmului 3D de animatie „Monsters, Inc.” (2001) prin care niste monstri obtineau curent electric din spaima produsa copiilor. Sperierea sclavilor a fost si inca este esenta sclavagismului. Ea s-a incastrat in constiinta umana ca predispozitie spre sadism, dupa cum am aratat in documentarul mai sus amintit. Un razboi civil intre panicarzi si antipanicarzi le e total nefavorabil inginerilor sociali. De ce sa se iroseasca astfel resursele umane cand energia unui astfel de razboi poate fi folosita „constructiv”?

Multi antiguvernamentalisti au picat in aceasta perioada in plasa dezinformarilor cu privire la presupusul plan al lui Bill Gates de a reduce populatia prin vaccin  . Am aratat intr-un articol mai vechi  ca in urma acestei plandemii de fapt populatia globala a crescut, nu a scazut. O dezbatere in spatiul public despre utilitatea masurilor din timpul plandemiei 2020-2021 va fi invariabil castigata in viitor de panicarzi tocmai prin scoaterea la iveala a acestor date statistice. Interesul lor principal nu este reducerea populatiei, pentru ca astfel nu ar mai putea ascunde urmele crimelor lor pasionale despre care am vorbit in acel documentar. Dimpotriva, ei vor ca numarul de oameni sa fie cat mai mare si sa traiasca precum intr-un tarc ca in China sau Japonia. Rapirile si uciderea de femei si copii practicata de sadicii ucigasi, membrii ai familiilor „bune” nu se vad in aceste aglomerari umane.



Plus ca, ei nu vor sa lase vreo urma in urma diversiunilor pe care le fac. Cele 2 razboaie mondiale, razboaiele iugoslave, genocidul din Ruanda, haosul din Los Angeles 1992 si multe altele nu au lasat urme clare de incriminare. Inainte de a fi savarsite au fost create sau au existat faptuitori care doar au fost instigati in a comite acele crime. Faptul ca in spatele lor a existat un urias aparat de manipulare nu se vede cu ochiul liber. Acestea doar pot fi deduse printr-un complex lant de argumente. In momentul in care protestatarii anti-guvernamentali au strigat „Asasinii!” si au indreptat degetul catre autoritati s-a terminat si cu plandemia. Aceste idei nu trebuie raspandite iar protestele au fost repede contracarate prin scaderea cazurilor de infectari, din pix la fel cum s-a intamplat si cu cresterea lor in trecut .

Acesta a fost si planul: printre altele  au incercat sa faca o dictatura precum in China sub acoperirea bunelor intentii. Principalul scop a fost productivitatea accelerata pe care China o experimenteaza de vreo 20 de ani de cand dictatura comunista s-a infratit atat de bine cu capitalismul. Iata exemplul pentru care cred ca comunismul si capitalismul sunt mai mult asemanatoare decat diferite. Acum ca experimentul a esuat grija principala este stergerea urmelor. De asta au primit popoarele occidentale ajutoare consistente. Practic li s-a cumparat tacerea, la fel cum s-a intamplat cu medicii, politistii si jurnalistii. Cum au aparut proteste din partea celor de jos cum au primit si ei o bucatica. La noi au mers mai greu. Relaxarea masurilor de combatere a fost un astfel de zaharel pentru a domoli protestele. Mai nou, inchiderea plandemiei se promite prin campania de vaccinare, un bun scenariu de a explica disparitia subita in viitor a acestui virus, dupa ce tentativa de a induce o dictatura precum in China a esuat. Bravo noua, tuturor celor care ne-am opus! Rusine celor care au pus botul! Aici s-au vazut adevaratele caractere.

Share this article :

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved