Traim o pandemie fantastica ce a redus mortalitatea globala. Ati mai auzit de asa ceva?

March 21, 20210 comentarii



Exact acum un an, pe 21 martie 2020, scriam acest articol in care aratam ca aceasta pandemie are niste ciudatenii uriase. Numarul mortilor de pana la acea data era mai mic atunci decat anii anteriori in primele 3 luni in Italia si Spania, tarile cele mai afectate in acel moment de pandemie. Am comparat numarul de decese din 2020 cu cel din 2019 in Italia, tara cu cea mai mare mortalitate in acel moment. In Spania, a doua tara ca mortalitate, s-a putut vedea acelasi scenariu fata de statisticile mortilor din 2018. (Am ales 2018 pentru ca nu am gasit statistici oficiale pentru 2019.) Asa ceva e absurd in cazul unei pandemii periculoase. Oamenii isi risca mai putin viata si exista din aceasta cauza mai putine decese violente. Insa pe parcursul marilor pandemii numarul mortilor a fost constant mai mare, chiar daca oamenii au fost mai grijulii. Este ceea ce nu s-a intamplat in cazul acestei pandemii, dupa cu au aratat insele cifrele lor. Ceea ce pentru mine e un semn serios ca aceasta pandemie nu se putea intampla in mod natural ci a fost creata artificial, asa cum marile orori ale ultimelor 200 de ani pana acum au fost create . O sa scriu un articol detaliat despre aceasta probabilitate in viitor.

Am dezbatut chestiunea asta cu cunoscuti in realitate sau pe retelele de socializare. Oponentii mei, adepti ai panicardiei sustineau ca va fi prapad si ca vor muri zeci de milioane de oameni, ca la gripa spaniola. Eu si altii sustineam ca nu, ca cifrele date sunt masluite, exagerate. Le-am recomandat atunci rabdare pentru a vedea statisticile ce vor iesi in anul 2021 despre mortii din 2020. Si iata-ne exact un an mai tarziu pentru a trage linie si a vedea care sunt datele.

Sa incepem cu statisticile din Italia, tara cea mai afectata in acel moment de pandemie, la care am facut referire in acel articol! In 2021 numarul mortilor in Italia in primele 2 luni si 21 de zile este de doar 127,586  

 

in comparatie cu aceeasi perioada a anului 2020, care era de 145505 de morti


iar in primele 3 luni ale lui 2019 era de 185, 967 dupa cum arata printscreen-ul de mai jos. 
 
morti Italia 2019


Mai sa fie! Observam ca in acest an sunt si mai putini decat anul trecut, „in plina pandemie”, dupa cum anul trecut erau mai putini decat in 2019. Cam buna pandemia asta care reduce mortalitatea globala, nu? Haideti sa ne uitam si la Spania, a doua tara in care pandemia „facea ravagii” acum un an si pe care am analizat-o eu in articolul mentionat! Astazi 21 martie, numarul lor este de 89,665  ,


 iar in primele 3 luni ale lui 2020 era de 101 123

 morti primele 3 luni Spania 2020

iar in aceeasi perioada a anului 2018 era de 127 439 de morti


Acelasi trend descendent!

In final haideti sa ne uitam si la Statele Unite, tara cea mai afectata de aceasta pandemie! Numarul mortilor astazi 21 martie 2021 este de 597,917.



in primele 3 luni ale lui 2020 era de fix 777,000  (264,000 + 244,000 + 269,000 ), in conditiile in care in acea data inca nu incepuse pandemia.



iar in primele 3 luni ale lui 2020 era de 746,000  (258,000 + 233,000 + 255,000 ) , cu aproximativ 30, 000 mai putin, ceea ce, la o populatie de 333 de milioane inseamna cam aceeasi lucru.


Intre timp am aratat in ultimul articol faptul ca numarul de morti privind aceasta pandemie poate varia de la 22500 la peste 2,5 milioane in functie de predispozitia fiecaruia de interpretare a acestor date statistice. conform site-ul worldometers  numarul celor declarati oficial morti exclusiv de SARS-COV-2 este de 0.9%, adica acest 22500. Pentru cei care nu fac diferenta intre cauza principala si cele secundare, atunci numarul de morti privind aceasta pandemie este de peste 2,5 milioane pana astazi. Ei interpreteaza astfel grosier astfel numarul total al mortilor infectati cu acest virus pentru care cauza principala a mortii este o boala terminala precum cele cardiovasculare, cele cronice respiratorii, hipertensiunea, diabetul sau cancerul. Fiecare isi alege dintre aceste numere in functie de constitutia psihopatologica personala impreuna cu credulitatea fata de guvern si autoritati: ipohondrii sau credulii vor crede acel numar de peste 2,5 milioane iar circumspectii precum eu nu credem ca nici macar acel numar infim 22500 pe care site-ul worldometers il ofera, atata timp cat inca nu a gasit vreun mort declarat de acest virus care sa nu fi avut conditie premorbida.

Scaderea brusca a numarului de decese in 2021 era clar intuibil din acel procent de 0.9% decese in randul celor perfect sanatosi. „Subtilizarea” discreta a numerelor de la bolile terminale si trecerea lor la COVID-19 a creat dinpix o boala noua, practic din nimic. Cam asa se intampla si cu „vointa poporului” la vot, prin transferuri discrete ale voturilor de la un candidat la altul, dupa cum am fost cu totii martori la alegerile locale de aici, din buricul targului, la Bucuresti  … Rezultatul unei astfel de inginerii sociale este o astfel de ciudatenie statistica care bate rau la ochi. Ea se explica atat prin faptul ca decesele violente s-au redus semnificativ odata cu carantina partiala dar si prin faptul ca cei bolnavi de boli terminale care ar fi murit in aceasta perioada au fost discret impinsi pe scarile mortii prin malpraxis deliberat sau suspendarea serviciilor medicale pe motiv de teama de infectare din partea medicilor . Securistii cu gulere albe ale capitalismului au incercat o carpeala a acestor date, fapt ce face obiectul unui articol viitor.

In concluzie, se poate vedea ca, cu toate minciunile implicite si exagerarile acestei campanii panicarde privind pandemia asta a scazut mortalitatea mondiala. Asa ca nu am cum sa nu ii recunosc si partile ei bune. Oamenii au fost mult mai precauti in ceea ce priveste riscurile zilnice de teama ajungerii la spital si uciderii lor prin malpraxis pentru a ingrosa cifrele panicardiste. E o problema ca nu mai putem avea concerte… Parca si o petrecere 2 ar fi de dorit din cand in cand… Desigur, daca e sa pun in balanta sutele de mii vieti salvate de la moarte violenta, frustrarea personala pentru pierderea unor drepturi civile a meritat in mod cert.
div>





Desi la inceput mi s-a parut o diversiune mult prea prost facuta fata de cele ale stramosilor lor, fapt ce m-a dus cu gandul la pierderea dexteritatii diversioniste a beizadelelor de securisti globali, acum incep sa-i vad finetea. De fapt acest experiment a fost foarte bine facut si cu bataie lunga. Spionajul global era pregatit pentru fiecare dintre scenarii: daca populatia accepta reducerea libertatilor civile, atunci instituie capitalismul salbatic precum cel din China; daca nu vor accepta atunci va veni in fata cu aceste date menite sa inchida gura tuturor. Parca si vad peste 10-20-50 de ani cum se va spune despre acest experiment social ca a salvat zeci de milioane de vieti de la moartea violenta. Si cum masurile lor dictatorial-clasice sunt de fapt niste „bataite parintesti” asemenea orchestrate de „tatucul Stalin”. Si despre cum „conspirationistii” s-au opus planului lor de reducere a mortalitatii... Dar nu trebuie sa ne lasam dusi de nas cu aceasta vrajeala! Ce vorbesti tu! Pai atunci de ce te-ai mai luptat cu Hitler si Stalin? De ce l-ai adus pe Hitler la putere, fapt ce a implicat direct si ororile lui Stalin?

Asa ca aspectul ei pozitiv este doar „praf in ochi” pe care capitalismul il ofera periodic in istorie, odata cu nemultumirea generalizata in societate. Dupa ororile produse de spionajul civil al capitalismului pe care le-am devoalat prin documentarul linkat la inceputul articolului, o astfel de masura de reducere a mortalitatii in randul sanatosilor mi se pare o capcana dezinformationala. Parca-i si aud pe dezinformatorii profesionisti: „noi am facut anumite orori in istoria capitalismului dar totul a fost spre binele speciei. Daca nu dadeam cu bomba la Hirosima mureau de 10 ori mai multi…”. Hai sictir, javrelor securist-globale!

A trata cetateanul ca un bivol incapabil sa-si decida viata este o alta forma de dictatura si nimic mai mult. Da, panicardia a fost eficienta pentru sadicii lor de lux care vaneaza femei si copii din paturile inferioare ale societatii. In felul acesta i-a mai speriat cu posibilitatea infectarii. Da, asa ceva nu mai poate ascuns, dupa o jumatate de mileniu de orori practicate de cateva milenii de acesti dereglati sexual de lux. Dar panica generalizata nu face decat sa intareasca pe termen lung predispozitia puternicilor spre sadism ucigas. Asa ca aceasta masura este doar o carpire provizorie a acestei stari maligne a culturii si societatii razboiului. Insa eu raman la convingerea ca o asistenta sociala mai consistenta si mai putina toxicitate consumerista ar fi fost mai buna. Tot timpul voi milita pentru asa ceva pentru imbunatatirea vietii oamenilor simpli. Spionajul civil trebuia sa dea sarcina inginerilor sa creeze roboti pentru inlocuirea unor munci periculoase sau umilitoare precum taietor de lemne sau gunoier! Asta inseamna ecologie sociala. Asta ar fi dus la relaxarea masurilor draconice din societate, menite sa convinga pe unii sa faca astfel de munci, nu intoarcerea la dictatura clasica. Dar, desigur, pastrarea cetateanului simplu in mizerie e menita sa le acopere sadicilor lor crimele, dupa cum am aratat in acel documentar. Asa ca eu n-am sa pun botul la acest praf in ochi cu care vor sa carpeasca acest experiment social in viitor, le zic de pe acum.

Apoi, acest experiment social este un darwinism artificial prin care batranii si bolnavii au fost sacrificati in favoarea tinerilor si sanatosilor salvati astfel de la decese violente. Din punctul de vedere strict al selectiei naturale, asa ceva trebuie sa se intample. Insa avortul, eutanasia si sinuciderea asistata nu trebuie sa faca obiectul ingineriilor sociale practicate de acesti mizerabili ce activeaza in spionajul civil. Acestea trebuie sa fie decizii informate ale celor care sunt implicati direct in ele, respectiv femeia insarcinata si omul bolnav. Cultura si civilizatia omeneasca trebuie sa fie mai mult decat o jungla politicoasa.

In acest moment capitalismul e sustinut doar de bancheri si bodyguarzii lor din spionajul civil, la care se adauga un oarecare procent de idealisti care gandesc apriori ca sistemul financiar-competitional al capitalismului e mai bun decat cel de forta al dictaturii clasice. In mare au dreptate. Insa incepand de la cersetorul de pe strada fara locuinta si pana la patronul bogat ce scasnete din dinti de stres, toti injura capitalismul. Nu pot sustine un sistem precum acesta, aparat doar de profesionistii terorii precum armata, jandarmeria si politia. E doar u altfel de dictatura si atat.


Share this article :

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved